aanbod van onze publieke pakketten

Hier kan je het aanbod terugvinden van onze verschillende pakketten in tijdsduur. De beschrijving is ons voorstel maar kan volledig naar wens aangepast worden zonder probleem. Je kan hier je pakket bestellen. Na de betaling krijgt u van ons een mail met de bevestiging en waarin de mogelijkheden en de datum van de vlucht besproken en gekozen kunnen worden. Tot binnenkort !

PUBLIC 60

Publiek pakket 60 minuten

TOTAALPRIJS : €179

Pakket omschrijving

Stap in het avontuur door de sidestick vast te nemen en de airbus A320 te besturen zoals een echte piloot. Het is zowel voor beginners als voor ervaren personen. Je hoeft dus zeker geen ervaring te hebben. Na een briefing van vijftien minuten is het tijd om plaats te nemen in de cockpit. Het is een korte maar bondige briefing waarin de veiligheidsmaatregelen opgesomd worden als ook het pakket waarvoor je gekozen hebt. Na de briefing is het tijd om te vliegen. Tijdens de vlucht worden er indien gewenst instructies gegeven over de verschillende instrumenten van de cockpit. Je kan kiezen om te vliegen in reëel weer, mooi weer of in slecht weer (storm, mist…) waarbij je de turbulentie in de cockpit zal voelen. Je kan ervoor opteren om twee vluchten uit te voeren of meerdere opstijgingen en/of landingen. Jij bent de kapitein! De begeleidende piloot zal volgens je wens het programma klaarzetten om een optimale ervaring te verzekeren. Het is mogelijk om tijdens de vlucht van plaats te wisselen zodat iedereen het avontuur ervaart.

Twijfel niet en ontdek het avontuur waarin beleving centraal staat!

De beschrijving op de website omvat het pakket waarvoor je kiest, maar dit kan ook volgens je wens aangepast worden. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op.

PUBLIC 90

Publiek pakket 90 minuten

TOTAALPRIJS : €239

Pakket omschrijving

Ooit al eens afgevraagd hoe het zou zijn om zelf naar je droombestemming te vliegen?
Wij bieden deze mogelijkheid! Neem zelf de controle over in het vliegtuig door in de stoel te zitten van de kapitein. Vlieg jezelf en eventuele passagiers richting de bestemming naar wens en dit over prachtige landschappen. Na een korte briefing waarin uitleg gegeven wordt over de veiligheidsmaatregelen en de verwachtingen van het pakket is het jou beurt. Met behulp van een begeleidende piloot kom je heel wat te weten over de cockpit en de fasen van de vlucht. Je kan ervoor opteren om een vlucht te nemen met ingebouwde lastige situaties waaronder slecht weer, motor dat uitvalt en nog veel andere scenario’s.

Eindig dit avontuur met een drankje aan de bar. De beschrijving op de website omvat het pakket waarvoor je kiest, maar dit kan ook volgens je wens aangepast worden. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op.

Twijfel niet en ontdek het avontuur waarin beleving centraal staat!

PUBLIC 120

Publiek pakket 120 minuten

TOTAALPRIJS : €299

Pakket omschrijving

Zou jij graag eens kunnen meedelen aan vrienden of familie dat je een airbus A320 hebt bestuurd? Bij Northsea Flight simulation ben je aan het juiste adres. Samen met een begeleidende piloot maak je een vlucht van twee uur. Je leert er heel wat bij over de verschillende instrumenten van de cockpit, de navigatie, de communicatie met de luchttoren, de besturing met de automatische piloot als ook over verschillende scenario’s waaronder slecht weer, luchtzak, motor dat uitvalt… Dit alles wordt nog realistischer door het platform dat de bewegingen volgt van je sidestick. Wees dus zeker niet te bruusk of je gaat het voelen! Er kunnen drie passagiers mee aan boord waarmee je ook van plaats kunt wisselen. Op voorhand wordt een korte briefing gegeven over de veiligheidsmaatregelen en de verwachtingen van het pakket om tijdens de vlucht alles vlot te laten verlopen.

De beschrijving op de website omvat het pakket waarvoor je kiest, maar dit kan ook volgens je wens aangepast worden. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op.

PUBLIC180

Publiek pakket 180 minuten

TOTAALPRIJS : €390

Pakket omschrijving

Zin om een realistische vliegervaring te hebben waarbij je zelf de controle hebt van de airbus A320? Dankzij onze full motion bewegingssysteem voel je elke beweging die je maakt met de sidestick. Na een korte briefing over de veiligheidsmaatregelen en het pakket dat samengesteld kan worden naar keuze, is het tijd om alleen of samen met andere passagiers (maximum drie) aan boord te gaan. In het bijzijn van een begeleidende piloot kan je alle fasen van de vlucht leren kennen. Je leert de instrumenten kennen, taxiën, opstijgen, landen, vliegen op automatische piloot en je kan leren vliegen in moeilijke situaties. Het is mogelijk om een bestaande missie uit te voeren. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je het vliegtuig met begeleiding van de luchttoren aan de grond moet zetten wanneer er een piloot het bewustzijn verliest. Op deze manier kan je de beleving nog spannender maken.

De beschrijving op de website omvat het pakket waarvoor je kiest, maar dit kan ook volgens je wens aangepast worden. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op.

PUBLIC HALF DAY

Publiek pakket halve dag

TOTAALPRIJS : €560

Pakket omschrijving

Wij heten je van harte welkom om een halve dag buitengewone ervaringen mee te maken bij Northsea Flight Simulation.

In een halve dag kan je heel wat doen. De invulling kan door ons gebeuren en volledig op maat volgens jullie wensen. Er kunnen verschillende briefings gegeven worden over meteorologie, de navigatie, de instrumenten, bepaalde situaties waaronder luchtzakken, uitgevallen motors…

Vervolgens kun je de theorie omzetten in praktijk en jezelf uitdagen door samen met een begeleidende piloot de verschillende scenario’s op te lossen.

Indien je in groep bent, bieden wij ook heel wat mogelijkheden aan. Zo kan je verschillende missies kiezen waarbij communicatie en teamwork getest zal worden. Dit kan bijvoorbeeld het volgende inhouden:

  • Het team dat op de grond blijft heeft instructies gekregen over de navigatie en de instrumenten die van pas zullen komen. Zij moeten de juiste instructies geven aan de piloot en de passagiers om het toestel te laten landen op een veilige manier.
  • Voor andere scenario’s, gelieve telefonisch of via e-mail contact op te nemen.

Er kan lunch voorzien worden. Indien je dit wenst vragen wij je om hiervoor telefonisch of via e-mail contact op te nemen zodat wij onze bestellingen bij de lokale cateringbedrijven kunnen vastleggen.

Kortom alles is mogelijk !

De beschrijving op de website omvat het pakket waarvoor je kiest, maar dit kan ook volgens je wens aangepast worden. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op.

PUBLIC FULL DAY

Publiek pakket hele dag

TOTAALPRIJS : €999

Pakket omschrijving

Piloot voor een dag? Dat kan en dat mag!

Neem plaats in onze cockpit van een airbus A320 en beleef een verrassend avontuur boven en doorheen de wolken. Dit avontuur wordt versterkt door ons bewegingsplatform waardoor alles reëel wordt en je vergeet dat het eigenlijk een simulatie is.

Deze dag zijn er een tot twee begeleiders en een begeleidende piloot om er een onvergetelijke dag van te maken. Je kan instructies krijgen over de instrumenten van de cockpit, de navigatie, de communicatie met de luchtvaart…. Deze uitleg kan je vertalen naar de praktijk. Je kan meerdere keren een vlucht maken naar keuze. Je kan meerdere keren landen, opstijgen…

Ja kan jezelf uitdagen door in moeilijke omstandigheden te vliegen. Een motor die uitvalt, een piloot die het bewustzijn verliest, een storm die op komst is… Hierbij zal je op een creatieve en communicatieve manier met de luchttoren het toestel aan de grond moeten zetten.

Indien je graag een of meerdere missies die door ons zijn samengesteld wil uitvoeren is dit zeker mogelijk. Deze dag staat in teken van jou en de eventuele metgezellen. Er kunnen maximum drie extra passagiers mee aan boord. Tijdens de vlucht zal er tijd voorzien worden om eens van plaats te veranderen.

De lunch, een drankje en een snack zijn inbegrepen in de prijs.

Kortom alles is mogelijk en te bespreken.

De beschrijving op de website omvat het pakket waarvoor je kiest, maar dit kan ook volgens jullie wens aangepast worden. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op.