aanbod van onze publieke pakketten

Hier kan je het aanbod terugvinden van onze verschillende pakketten in tijdsduur. De beschrijving is ons voorstel maar kan volledig naar wens aangepast worden zonder probleem. Je kan hier je pakket bestellen. Na de betaling krijgt u van ons een mail met de bevestiging en waarin de mogelijkheden en de datum van de vlucht besproken en gekozen kunnen worden. Tot binnenkort !

 

Stap in het avontuur door de sidestick vast te nemen en de airbus A320 te besturen zoals een echte piloot. Het is zowel voor beginners als voor ervaren personen. Je hoeft dus zeker geen ervaring te hebben. Bij ons zijn er geen voorafgaandelijke saaie briefings. Onze focus ligt op beleving, daarom gaan we na een korte voorstelling aan boord. Daar worden jullie stap voor stap gecoacht om volledig eigenhandig het toestel te besturen in alle fases van de vlucht. Je kan kiezen waar je vliegt en om te vliegen in reëel weer, mooi weer of in slecht weer (storm, mist…) waarbij je de turbulentie in de cockpit zal voelen. Je kan ervoor opteren om twee vluchten uit te voeren of meerdere opstijgingen en/of landingen. Jij bent de kapitein! Het is mogelijk om tijdens de vlucht van plaats te wisselen zodat iedereen het avontuur ervaart.

Twijfel niet en ontdek het avontuur waarin beleving centraal staat!

PUBLIC 60

Publiek pakket 60 minuten

TOTAALPRIJS : €179

PUBLIC 90

Publiek pakket 90 minuten

TOTAALPRIJS : €239

PUBLIC 120

Publiek pakket 120 minuten

TOTAALPRIJS : €299

PUBLIC180

Publiek pakket 180 minuten

TOTAALPRIJS : €390

PUBLIC HALF DAY

Publiek pakket halve dag

TOTAALPRIJS : €560

Wij heten je van harte welkom om een halve dag buitengewone ervaringen mee te maken bij Northsea Flight Simulation.

In een halve dag kan je heel wat doen. De invulling kan door ons gebeuren en volledig op maat volgens jullie wensen. Er kunnen verschillende briefings gegeven worden over meteorologie, de navigatie, de instrumenten, bepaalde situaties waaronder luchtzakken, uitgevallen motors…

Vervolgens kun je de theorie omzetten in praktijk en jezelf uitdagen door samen met een begeleidende piloot de verschillende scenario’s op te lossen.

Indien je in groep bent, bieden wij ook heel wat mogelijkheden aan. Zo kan je verschillende missies kiezen waarbij communicatie en teamwork getest zal worden. Dit kan bijvoorbeeld het volgende inhouden:

  • Het team dat op de grond blijft heeft instructies gekregen over de navigatie en de instrumenten die van pas zullen komen. Zij moeten de juiste instructies geven aan de piloot en de passagiers om het toestel te laten landen op een veilige manier.
  • Voor andere scenario’s, gelieve telefonisch of via e-mail contact op te nemen.

Er kan lunch voorzien worden. Indien je dit wenst vragen wij je om hiervoor telefonisch of via e-mail contact op te nemen zodat wij onze bestellingen bij de lokale cateringbedrijven kunnen vastleggen.

Kortom alles is mogelijk !

De beschrijving op de website omvat het pakket waarvoor je kiest, maar dit kan ook volgens je wens aangepast worden. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op.

PUBLIC FULL DAY

Publiek pakket hele dag

TOTAALPRIJS : €999

Piloot voor een dag? Dat kan en dat mag!

Neem plaats in onze cockpit van een airbus A320 en beleef een verrassend avontuur boven en doorheen de wolken. Dit avontuur wordt versterkt door ons bewegingsplatform waardoor alles reëel wordt en je vergeet dat het eigenlijk een simulatie is.

Deze dag zijn er een tot twee begeleiders en een begeleidende piloot om er een onvergetelijke dag van te maken. Je kan instructies krijgen over de instrumenten van de cockpit, de navigatie, de communicatie met de luchtvaart…. Deze uitleg kan je vertalen naar de praktijk. Je kan meerdere keren een vlucht maken naar keuze. Je kan meerdere keren landen, opstijgen…

Ja kan jezelf uitdagen door in moeilijke omstandigheden te vliegen. Een motor die uitvalt, een piloot die het bewustzijn verliest, een storm die op komst is… Hierbij zal je op een creatieve en communicatieve manier met de luchttoren het toestel aan de grond moeten zetten.

Indien je graag een of meerdere missies die door ons zijn samengesteld wil uitvoeren is dit zeker mogelijk. Deze dag staat in teken van jou en de eventuele metgezellen. Er kunnen maximum drie extra passagiers mee aan boord. Tijdens de vlucht zal er tijd voorzien worden om eens van plaats te veranderen.

De lunch, een drankje en een snack zijn inbegrepen in de prijs.

Kortom alles is mogelijk en te bespreken.

De beschrijving op de website omvat het pakket waarvoor je kiest, maar dit kan ook volgens jullie wens aangepast worden. Neem hiervoor telefonisch of via e-mail contact op.